Logo studioIN

Bussum*Hilversum*Laren*Blaricum     Interieurontwerp en Architectuur   Baarn*Amersfoort*De Bilt*Loosdrecht

StudioIN Iwan Nagel

De toegevoegde waarde van het...

                            IDEE

StudioIN

 

StudioIN onderscheidt zich als een conceptueel sterk bureau dat thuis is in de verschillende disciplines voor interieur- en exterieurprojecten. Onze invalshoek is om eerst een goede analyse te maken van de situatie en een eventuele probleemstelling om daarna met een oplossing te komen die praktisch is en esthetisch een interessant beeld oproept. StudioIN is opgericht door Iwan Nagel.

©StudioIN 2014

Disclaimer

IWAN NAGEL

 

Iwan Nagel heeft een brede achtergrond en beheerst meerdere disciplines. In zijn loopbaan heeft hij ervaring opgedaan in het ontwerpen van meubelcollecties,  interieurinrichting en het vormgeven van huizen en tuinen. Na zijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie kwam hij in contact met Jan des Bouvrie en werd deel van zijn ontwerpteam. Als meubel- en productontwerper werd hij verantwoordelijk voor de uitwerking van de talloze collecties van meubels tot glaswerk als wel cadeauartikelen voor Bolletje en Pickwick.

Na een periode te hebben gewerkt als ontwerper voor een instore communicatie bedrijf, o.a. voor Sony International, werd Wolterinck Laren zijn laatste werkgever. Samen met eigenaar Marcel Wolterinck werd een ontwerpstudio opgezet. De opdrachten uit de  particuliere en de zakelijke markt varieerden van complete villa's met tuin tot een exclusief restaurant in Brussel. Sinds 2007 werkt Iwan Nagel onder eigen naam aan soortgelijke projecten.

 

VISIE

 

Iwan Nagel: 'Ik zie mijzelf als een persoonlijk dienstverlener. Het ontwerpen van een huis of de inrichting ervan is slechts voor een deel rationeel. Het is ook een kwestie van gevoel, wie er komt te wonen. Iedereen wil gezellig wonen maar de interpretatie van zo'n begrip verschilt sterk mede door de persoonlijke identiteit.  Er zijn daarom geen kant en klare oplossingen. Je moet goed kijken naar de situatie en luisteren waarom bepaalde wensen er zijn. Uiteindelijk kom ik met een ontwerp waarbij alle keuzes duidelijk zijn te motiveren'.

 

PARTNERS

 

StudioIN werkt samen met verschillende partners voor de uitvoer van de projecten. Dit zijn bedrijven die eerder hebben bewezen een goede kwaliteit te leveren, die een faire prijs hanteren en die ook na de oplevering een goede service verlenen. Uiteraard staat het vrij om zelf een keuze te maken welk bedrijf zijn diensten mag aanbieden.

 

VACATURES

 

StudioIN komt graag in contact met ervaren stylisten in de regio van het Gooi. Denk je te passen bij de werkwijze van StudioIN neem dan eens contact op voor een informatief gesprek. Ook zoeken wij contact met een accountmanager voor het verwerven van nieuwe projecten op het gebied van architectuur en interieurontwerp voor de particuliere en zakelijke markt.

Tot januari 2015 is er geen stageplek beschikbaar.

 

Meer informatie of  een afspraak maken? Bel Iwan Nagel: 06-109 44 800.